Brouwers sleuvenhakbedrijf is gespecialiseerd in het boren, zagen, frezen, slijpen en kappen van sleuven en inbouwpotten voor elektrische en sanitaire installaties.

Brouwers sleuvenhakbedrijf is een van origine Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 1965 in Lepelstraat, een dorp bij Bergen op Zoom, zo'n 20 kilometer van de Nederlands-Belgische grens ten noorden van Antwerpen. Langzaam groeide het bedrijf tot een personeelsbestand van 15 mensen. Het bedrijf is in 2004 verhuisd naar Steenbergen.

Eind jaren '80 werd de vraag vanuit Belgiƫ naar professionele sleuvenkappers steeds groter. Dit leidde in 1992 tot de oprichting van de Belgische vestiging, die momenteel haar zetel heeft in Antwerpen en Maasmechelen. Brouwers Sleuvenhakbedrijf maakt sinds mei 2011 onderdeel uit van de LoomansGroep.

Door de gunstige geografische ligging van beide vestigingen, kort bij de A4/A12 autosnelweg, wordt vanuit de beide vestigingen een groot werkterrein bereikt: in Nederland de provincies Noord Brabant en Zeeland en in Belgiƫ geheel Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg.

 
"